FRFM afholdt kursus med Amber Davies i Triggerpunktmassage og selvbehandling

Triggerpunktmassage og selvbehandling var ét af flere temaer som blev taget op i 2022. 20 kursister fra hele landet samt Norge var samlet i weekenden 18. – 19. juni i lokaler på Frederiksberg, hvor Fysio Danmark til daglig har til huse og hvor FRFM fik lov til at afholde kursus.

 

Amber Davies som er en international kapacitet inden for triggerpunktbehandling og hun gæstede Danmark og det europæiske kontinent for første gang.

Amber har over 20 års erfaring med undervisning indenfor Triggerpunktmassage og sammen med sin nu afdøde far har hun skrevet flere lærebøger, hvoraf den ene er oversat til dansk.

 

Det var et meget omfangsrigt program som vi skulle igennem og vidner om det enorme materiale som Amber besidder.

Især var selvbehandlingsdelen for os behandlere en væsentlig del af kurset. Således kunne arrangør af kurset – Peter Strini berette, at han har formået at komme flere skader i forkøbet i de 5 år han har koncentreret sig om Triggerpunktbehandling og selvbehandling.

Af værktøjer på kurset kan nævnes: TheraCane/ backnubber, Knobble II, index Knobber samt diverse massagebolde i flere forskellige størrrlser. Alt sammen værktøjer som kan gøre en forskel.

 

Kurser på dansk vil dukke op i FRFM-regi fremover, så også dem som måske ikke er så glade for at blive undervisning på engelsk også kan være med.

Scroll to Top